Țara arde și… primarul Chirica face sondaj online despre cum să vopsească tramvaiele

Primarul ”liberal” Mihai Chirica a rezolvat toate problemele cu care se confruntă Iașul, singurul lucru care i-a mai rămas de făcut în acest mandat este cu ce culoare să vopsească tramvaiele turcilor de la Bozankaya.

Dacă perioada de campanie electorală ar fi picat în preajma Paștelui, la fel ar fi întrebat primarul Chirica și despre ouă?

Publicitate

Prin intermediul unei postări pe pagina de Facebook, Mihai Chirica îndeamnă ieșenii să-l scoată din impas, punându-i să voteze într-un sondaj online, culoarea de pe tramvaie:

Dragi ieșeni, după cum știți, în luna noiembrie a anului trecut, în urma licitației publice, am semnat cu compania turcească Bozankaya un contract de achiziție a 16 tramvaie moderne, cu o lungime minimă de 26 de metri, care vor fi vor fi livrate în cursul anilor 2021 și 2022…

La rândul meu, am decis să organizăm un sondaj online și vă îndemn să alegeți una dintre cele patru variante de culori propuse: verde, galben, albastru și roșu. Sondajul, care se referă strict la culoarea noilor tramvaie, poate fi completat aici: http://www.isondaje.ro/sondaj/815551256/. Vă mulțumesc pentru încredere!”, este mesajul primarului Chirica.

Comentariile spumoase au așteptat prea mult, câteva din ele le regăsiți mai jos:

”Pe aceeași notă a coșurilor de gunoi ‘supersonice’ iată, din nou, suntem la o cotitură de mare rafinament în istoria orașului nostru. E timpul, în sfârșit, să ne decidem ce culoare trebuie să aibă tramvaiele…

Lasă că stai juma de oră să aștepți un 7 sau un oricare, sau că nu au orare și vin trei la rând același număr după care mai bine mergi pe jos. Domle, culoarea dă tonul, culoarea e esența. restul problemelor îs ca și rezolvate…

P.S. cred că e pură întâmplare că niște tramvaie care or sa vină peste x ani îs puse acu în dicuție. N’are legătură cu campania, nu? Chiar acu pe 19 august voiau să se apuce turcii de vopsit și nu le’a dat încă șeful culoarea..”

”Domnule Chirică din comisioane mai faceți o casă lu’ ăla micu!”

”De fapt sondajul asta nu are nici o relevanta. Chirica a ținut să amintească tema tramvaielor in campanie.Asta e singurul scop. Voi vorbiți despre asta -Chirica și-a atins scopul :)))”

”Avem de toate” și noi ne-am oprit fix la partea cea mai dificilă, mai exact la culoarea tramvaielor. 🤦‍♀️ Eu vreau să fie roz cu sclipici și unicorni.”

 ”As zice sa le facem albastre si sa votam USR PLUS 🔥🔥🔥”

”Exista fabrica de tramvaie la Arad !!..vinde in toată Europa !!..Clujul și alte orașe din România ( Transilvania ) au cumpărat de la Arad …numai voi moldovenii și valahi ( firea la Bucuresti) cumpărați făcături Turcești !!!..dar știți de ce ?..ca turcu a inventat cuvântul ..BACȘIS !!!!!!!..”

Publicitate