Ţara care îţi dă 3.000 de dolari dacă te infectezi cu coronavirus pe teritoriul său

De câteva luni de zile turismul mondial este la pământ datorită pandemiei de Covid-19. Cu toate astea, anumite țări fac orice este posibil pentru a atrage turiștii.

Una dintre cele mai inedite oferte vine din Uzbekistan, unde autoritățile au anunțat că oferă 3000 de dolari turiștilor care se infectează cu noul coronavirus în timpul vacanței petrecute în această țară.

Publicitate

Oferta face parte dintr-o campanie numită “Uzbekistan: garanția unei călătorii sigure”, inițiată de autorități pentru a-i asigura pe turiști că nu există niciun pericol pentru a se infecta în țara lor.

Astfel, stațiunea mexicană Cancun a lansat campania “Vino în Cancun 2×1”, care oferă două nopți de cazare gratuit la fiecare două nopți plătite, dar și returnarea costului unui bilet de avion pentru cei care vin cu un partener să-și petreacă vacanța acolo, notează protv.

În Elveția, agenția Geneva Tourism a lansat pachetul “Geneva Boxes”, care oferă discount de până la 65 la sută pentru cazări la hotel sau pentru city-break-uri.

Publicitate