Tatăl tânărului român mort în Italia, a venit cu patul de spital la slujba de înmormântare! – VIDEO

Durere copleșitoare la înmormântarea tânărului Robert. Bărbatul a avut parte de o moarte neașteptată, în Italia, în timp ce se afla la muncă. Tatăl lui a participat și el la ceremonie, de pe un pat de spital.

Pe 1 iunie 2023, în biserica comunității ortodoxe române din Ferrara, au avut loc funeraliile lui Robert Cosmin Pricopi. Românul a murit la doar 20 de ani într-un accident de muncă la depozitul de deșeuri Crispa din Jolanda di Savoia (Emilia-Romagna), informează Gazzetta di Modena.

Robert și alți doi muncitori au căzut de pe o platformă de ridicare în timp ce lucrau pe acoperișul unei hale. Alături de el era tatăl său, în vârstă de 48 de ani, care a supraviețuit și Ionel Costin, de 50 de ani, care a decedat după aproape zece zile în spital.

Sala bisericii a fost plină de prieteni și apropiați ai familiei Pricopi, toți vizibil afectați de această pierdere prematură.

Deși încă este internat în secția de ortopedie, în urma aceluiași tragic incident, tatăl lui Robert a fost prezent la ceremonie, pentru a-și lua rămas-bun de la fiul său.

În timpul slujbei, a fost proiectat un video cu momentele cele mai fericite din viața lui Robert. Imaginile, puse într-un video realizat de Filippo Rubin, au redat viața liniștită și fericită pe care tânărul a trăit-o alături de familia sa.

Accidentul a avut loc pe 15 mai. Impactul a avut consecințe grave pentru conaționalii noștri. Cosmin Robert Pricopi, după ce a fost transportat cu elicopterul la Spitalul Maggiore din Bologna și-a petrecut ultimele ore din viață în secția de Terapie intensivă. El a fost declarat mort în noaptea dintre marți și miercuri, 17 mai.

Și starea lui Ionel Costin a fost încă de la început deosebit de gravă. A fost transportat cu elicopterul la spitalul din Cesena, unde a decedat după 10 zile de la accident.

Al treilea muncitor, în vârstă de 48 de ani, a fost transportat la spitalul din Cona. El este tatăl lui Cosmin Robert Pricopi și singurul care a supraviețuit acestui accident nefericit.

sursa: stirilekanald.ro