Țeapă cu premeditare: un grup de români a fost scos cu poliția din restaurant, de Revelion! – VIDEO

În noaptea de Revelion, un grup de români din Madrid a avut parte de o experiență neașteptată și dezamăgitoare la restaurantul de lux Nobile’s, unde se hotărâseră să-și petreacă finalul de an.

Evenimentul s-a transformat într-o situație tensionată atunci când poliția a intervenit pentru a-i evacua pe participanți, motivul fiind absența licenței de organizare a petrecerii.

O româncă din grupul petrecăreților a documentat întreaga situație printr-un clip video postat pe platforma TikTok, unde polițiștii sunt surprinși intrând în local și informând participanții că trebuie să părăsească imediat locația.

Femeia a povestit că au plătit pentru eveniment, dar nu au avut ocazia să servească masa, iar revelionul lor s-a transformat într-o petrecere în mașină.

„Am plătit, dar nici nu am mâncat. Doamne! Așa ghinion. A zis să plecăm așa, fără motiv. În viața mea nu am pățit așa ceva”, a declarat Luminița Mantale în clipul video, subliniind că proprietarul restaurantului nu deținea licența necesară pentru a organiza evenimentul.

Potrivit martorilor oculari, peste 300 de persoane au fost evacuate din local, iar un spaniol a fost reținut de poliție. Românca a afirmat că, deși au plătit 110 de euro pentru fiecare bilet, nu au primit înapoi banii și au rămas fără planuri pentru Revelion.

„Ne pare rău. Am rămas și fără Revelion, nici banii nu ni i-a dat. Am plătit câte 110 euro. Urâtă seara. Nu avem niciun fel de mâncare pregătită acasă. Nu avem nici șampanie. Patronul nu avea licență. A luat banii, i-a pus în buzunar și pleacă în România. Cred că și ospătarii știau, deoarece râdeau”, a adăugat aceasta.

Surse indică faptul că organizatorul petrecerii, deși nu deținea licența necesară, este tot un român, sugerând că unii patroni de local ar putea organiza astfel de evenimente în mod deliberat pentru a obține câștiguri mai mari decât în cazul unor petreceri legale.

 

@lumynyta.ionela #fyp #foryou #humor #stitch #meme #wow #relatable #naruto #relatable #meme ♬ sonido original – Mantale Luminita

Incidentul aduce aminte de situații similare petrecute acum doi ani, potrivit comentariilor din comunitate:

”În general restaurantele în Spania nu au licență de funcționare până dimineața. Pentru a face un eveniment care ține până dimineață pentru acea noapte trebuie să ceri o licență de la primărie și sa o plătești”, a mai spus un altul.

”Așa au făcut și acum doi ani. Au anunțat că o să cânte Cocoș de la Călăraș și a fost țeapă!”

”Am pățit exact la fel la Londra acum doi ani. Ne-au evacuat pe toți înainte de friptură și artificii pe motiv de incident!”

”Noi am fost la un revelion în Bacău, frumos, dar morți de foame. Noroc că am ciorbă acasă”.

Publicitate