”Țeapa șezlongul” la Costinești: o tânără a plătit 180 de lei pentru două șezlonguri! – VIDEO

Afacerea cu șezlonguri pe litoralul românesc se dovedește a fi una dintre cele mai profitabile, dar și una dintre cele mai controversate.

Oana, o tânără turistă care și-a dorit să se bucure de o zi relaxantă pe plajă în stațiunea Costinești, a avut parte de o surpriză neplăcută când a fost nevoită să plătească o sumă exorbitantă pentru închirierea a doar două șezlonguri.

Publicitate

Scandalul a izbucnit după ce Oana a arătat pe platforma TikTok bonul primit de la administratorii plajei. Potrivit acestuia, tânăra ar fi fost taxată pentru nu mai puțin de trei șezlonguri, deși în realitate a închiriat doar două.

Prețul unui șezlong era afișat la 60 de lei bucata, astfel că Oana s-a așteptat să plătească suma de 120 de lei pentru cele două locuri pe care le-a ocupat.

Cu toate acestea, surpriza neplăcută a venit în momentul în care tânăra a primit bonul, care indica o sumă totală de 180 de lei. Întrebările au început să curgă din partea turistei, iar aceasta a încercat să afle de ce trebuie să plătească pentru un șezlong inexistent. Răspunsul dat de administratorii plajei a stârnit indignarea Oanei și a urmăritorilor săi de pe rețelele sociale.

„Fiți atenți! Am cerut două șezlonguri, dar mi s-au luat bani pentru trei șezlonguri, pentru că nu au putut taxa măsuța și umbrela. Dacă eu stau pe două șezlonguri, de ce să-mi taxezi trei? Că nu ai cum să-mi taxezi masa și umbrela?”, a declarat Oana revoltată.

Tânăra turistă a simțit că a fost înșelată, fiind nevoită să achite o sumă suplimentară pentru un serviciu pe care nu l-a primit. Cu toate că administratorii plajei au încercat să justifice taxa suplimentară prin faptul că nu puteau impune tarife separate pentru umbrele și măsuță, nemulțumirea Oanei a fost evidentă.

Aceste practici abuzive ridică semne de întrebare asupra transparenței și corectitudinii afacerilor cu șezlonguri de pe litoralul românesc. Deși nu toate plajele au astfel de probleme, incidentul de la Costinești reprezintă o avertizare pentru turiști să fie cu ochii în patru atunci când plătesc pentru servicii de pe plajă.

În final, Oana a fost nevoită să scoată din buzunar suma de 180 de lei pentru cele trei șezlonguri, cu toate că nu a beneficiat de serviciul complet pentru care a fost taxată. Experiența dezamăgitoare trăită de tânără o face să se întrebe dacă în viitor pe litoralul românesc vor mai veni doar cei cu posibilități financiare ridicate, în detrimentul turiștilor obișnuiți care doresc să se bucure de frumusețea mării și a plajelor fără să fie înșelați.

Autoritățile ar trebui să ia în considerare astfel de situații și să monitorizeze mai atent activitățile desfășurate pe plajele românești, astfel încât turiștii să se bucure de vacanțe plăcute și corecte din punct de vedere financiar.

 

@oana.2118Hai la Costinesti ca e viata!🤣🤣🤣

♬ sunet original – Oana.2118

Publicitate