Telenovelă în toată regula: ”M-ai lăsat gravidă, boule”. – FOTO

Într-o scenă care pare desprinsă dintr-un film de comedie sau poate chiar dintr-un episod de telenovelă, un tânăr din Hunedoara a avut parte de o surpriză neașteptată atunci când și-a găsit mașina acoperită de post-it-uri.

Surpriza nu s-a oprit aici. Pe lunetă, lipită cu grijă, se afla o foaie mare pe care era scris un mesaj: „M-ai lăsat gravidă, boule”.

Publicitate

Imaginea cu mașina acoperită de post-it-uri și mesajul neobișnuit s-a viralizat rapid în mediul online, stârnind amuzamentul celor mai mulți dintre internauți. Mulți au comentat că această întâmplare pare desprinsă dintr-un scenariu de comedie sau chiar dintr-o serie de telenovelă.

Incidentul a stârnit reacții variate pe rețelele de socializare, mulți dintre utilizatori exprimându-și uimirea și amuzamentul față de creativitatea și îndrăzneala persoanei care a pus în scenă această „glumă”.

Cu toate că identitatea autorului mesajului nu a fost dezvăluită, mulți s-au întrebat despre motivul din spatele acestui gest neobișnuit. Unii au presupus că ar putea fi vorba despre o glumă între prieteni sau despre un eveniment neașteptat în viața cuiva.

În ciuda aspectului comico-neobișnuit al situației, incidentul a atras atenția și a oferit un moment de relaxare și amuzament în mediul online.

Publicitate