Telenovelă în toată regula: un bărbat îndrăgostit de cumnata sa, a încercat să-și omoare fratele!

O poveste cutremurătoare a ieșit la iveală în Constanța, unde o telenovelă desprinsă parcă din cele mai neobișnuite scenarii s-a transformat în realitate.

Ionuţ Munteanu, un bărbat îndrăgostit până peste cap de cumnata sa, a pus la cale un plan macabru pentru a scăpa de fratele său și a putea fi cu femeia visurilor lui.

Într-un scenariu demn de filmele de acțiune, Ionuț Munteanu a încercat să procure o armă de foc de pe internet, pe care intenționa să o folosească pentru a-și împușca propriul frate. El a contactat trei deținători de arme, pretextând că are nevoie de acestea pentru protecție împotriva animalelor sălbatice, însă în realitate, intenția lui era alta.

Publicitate

Din informațiile din rechizitoriul cazului, se arată că una dintre armele dorite era cu adevărat letală, având capacitatea să tragă cu precizie de la distanțe impresionante de până la 900 de metri, fiind dotată cu o lunetă.

Pentru a se asigura că planul său va reuși, Ionuț Munteanu a achiziționat chiar o cartelă și un telefon special, cu scopul de a discuta despre aceste întunecate intenții fără a fi detectat.

Însă, planurile lui malefice au fost descoperite și, în cele din urmă, a fost prins și condamnat la 1 an și 3 luni de închisoare pentru tentativa de a încălca regimul armelor și munițiilor în formă continuată, o infracțiune gravă și periculoasă.

La această pedeapsă se adaugă restul rămas neexecutat de 695 zile, din condamnarea suferită după ce a încercat să își omoare fratele și nepotul, acesta urmând să execute pedeapsa rezultantă de 1 an, 3 luni şi 695 zile. Sentința nu este definitivă.

Publicitate