”Toată speranța e la Domnul!” Ionel Arsene alocă 770.000 lei pentru biserici

”Speranța este la Domnul!” Asta spune o veche vorbă creștină și uite câtă aplicare are ea în zilele noastre.

Ionel Arsene, prin intermediul unui proiect de hotărâre, a alocat 770.000 lei, drept sprijin financiar pentru unități de cult din județul Neamț.

Publicitate

Un lucru foarte bun, spunem noi, deși am vrea să vedem alocări de felul ăsta și pentru wc-urile din curțile școlilor de la țară, în sensul modernizării unităților de învățământ, ori pentru mărirea bugetului mesei bolnavilor de la spital, care în prezent este de 11.3 lei pe zi.

Și când am spus că ”speranța este la Domnul”, am luat în calcul faptul că lui Ionel Arsene prea multe uși deschise sau oportunități nu i-au mai rămas.

În interiorul PSD se pare că este tot mai marginalizat, dacă nu chiar ironizat de Viorica Dăncilă, iar apropiații din posturi cheie îi sunt demiși sau forțați să demisioneze.

Sigur, lucrările cumătrului ”Ginel” merg bine, dar nu se știe până când sau cu ce preț la schimb.

Așa că, bănuind că Ionel Arsene nu va mai candida pentru nicio funcție politică sau administrativă din pricina dosarelor penale și ale proceselor de corupție aflate pe rol, nu rămâne decât să credem că această alocare de fonduri către biserici, nu reprezintă altceva decât un mijloc prin care se pune bine cu ”Cel de sus.”

Doamne ajută, spunem noi!

Publicitate