Tonomatele spălătoriilor self-service au devenit un punct de atracție pentru hoți! (VIDEO)

Hoții încep să se orienteze după tonomatele spălătoriilor auto în căutare de bani. Asta s-a întâmplat zilele trecute la Vaslui, când doi bărbați au spart un astfel de tonomat pentru a face rost de bani pentru păcănele, după spusele proprietarului.

Hoții au spart casetele cu bani ale unei spălătorii auto, reușind să sustragă aproximativ 5.000 lei. Operațiunea s-a desfășurat în tihnă și liniște, hoții petrecând 12 minute lângă acele tonomate, informează vremeanoua.ro.

Proprietarul acelei spălătorii nu s-a ales doar cu banii furați, ci și cu o daună provocată de distrugerea casetelor cu bani.

În total, aceștia au distrus vreo cinci astfel de dispositive, inclusiv cel de la aspiratorul industrial, iar costul total al pagubei se ridică undeva la 2,500 de euro.

“Au intrat prin spate. Probabil s-au dus pe digul râului și, la adăpostul întunericului, au pătruns în incinta spălătoriei. Au golit casetele cu bani și s-au făcut nevăzuți.

Nu știm exact câți bani au furat, dar noi estimăm în jur de 4.500- 5.000, fiindcă erau încasările din acest weekend, când lumea vine și-și spală mașinile mai des decât de obicei”, spune proprietarul spălătoriei pentru sursa citată.

El crede că lovitura este dată de indivizi antrenați în spargeri, care probabil au rămas fără bani de păcănele.