Tragedie! Copil de 6 ani, înjunghiat în inimă în timp ce se juca cu frații săi

Întâmplare dramatică petrecută în acest sfârşit de săptămână într-o familie din Oradea. Un băieţel în vârstă de 6 ani a murit, după ce a fost înjunghiat în piept, în regiunea inimii.

Potrivit surselor ebihoreanul.ro, incidentul s-a produs în locuinţa unei familii din cartierul Velenţa, iar mama copiilor ar fi sunat la numărul de urgenţe 112 vineri seară.
Femeia ar fi povestit că micuţul ar fi căzut peste o masă pe care se afla un cuţit care l-ar fi înţepat pe băieţel în zona toracică şi că accidentul s-ar fi petrecut în timp ce victima se juca împreună cu fraţii săi.

Minorul a fost transportat la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean, unde nu a mai putut fi salvat.

Publicitate

„Copilul a ajuns în stop cardio respirator, a fost resuscitat. Imediat după ce a ajuns, se bănuia că un vas mare a fost secţionat şi după o jumătate de oră a intrat din nou stop cardio respirator. Timp de o oră s-a încercat resuscitarea, dar nu s-a reuşit”, a declarat duminică, pentru sursa citată, dr. Hadrian Borcea, şeful UPU – SMURD Bihor.

Împrejurările în care s-a petrecut fapta sunt, deocamdată, neclare, acestea urmând să fie anchetate de poliţişti şi de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Alin Leucea, a declarat, duminică, pentru ebihoreanul.rocă procurorii au efectuat mai multe audieri în cursul zilei de sâmbătă pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs tragedia.

„Deocamdată nu s-a stabilit exact ce s-a întâmplat, dacă părinţii erau în încăpere ori erau ieşiţi. Există mai multe ipoteze, printre care şi că băieţelul a fost înjunghiat accidental de un copil mai mare, însă audierile vor continua, pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat”, a explicat prim-procurorul Parchetului Bihor.

Publicitate