Trei bărbați au fost găsiți morți în fântâna pe care o curățau. Deocamdată nu se cunoaște cauza decesului

Trei bărbaţi au decedat, marţi, după ce au rămas blocaţi în interiorul unei fântâni de 15 metri pe care o curăţau, la Tănăsoaia, au informat reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vrancea.

„Un echipaj al SAJ Vrancea, alături de două echipaje de prim ajutor de la Adjud şi Podu Turcului, au intervenit pentru acordarea primului ajutor în cazul a trei persoane care au fost scoase dintr-o fântână, la Tănăsoaia.

Din nefericire, resuscitarea celor trei bărbaţi de 24, 32 şi respectiv 42 de ani a avut rezultat negativ, echipajele de ambulanţă trebuind să declare decesul acestora.

Deocamdată nu se cunoaşte cauza decesului, aceasta urmând a fi stabilită în urma autopsiei”, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea, Marinela Preda.

Marţi, patru echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea, împreună cu pompierii voluntari ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Tănăsoaia, au intervenit în comuna Tănăsoaia, după ce un apel la 112 anunţa faptul că trei bărbaţi au rămas blocaţi într-o fântână de 15 metri, pe care aceştia o curăţau.

Cercetările continuă pentru a stabili împrejurările în care a survenit decesul celor trei bărbaţi.