Trei poliţişti au fost bătuţi cu propriul baston de un bărbat de aproape 60 de ani! – VIDEO

Imagini incredibile pe o stradă din Brăila! Mai mulţi poliţişti au fost bătuţi cu propriul baston de un bărbat de 59 de ani pe care încercau să-l imobilizeze!

Imaginile au fost filmate de un martor care a asistat la întreaga scenă. Agenţii, doi bărbaţi şi o femeie, au fost chemaţi pentru că individul, extrem de agresiv, vandaliza maşina unui vecin.

Când a văzut echipajul, orbit de furie, acesta nu a mai ţinut cont de nimic. S-a năpustit asupra agenţilor a lovit-o inclusiv pe poliţistă. Acum, bărbatul este cercetat pentru ultraj şi distrugere.

Potrivit unor surse, agresorul ar fi fost internat de mai multe ori la Psihiatrie. „La data de 16 martie a.c., în jurul orei 11:50, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brăila au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că vecinul său provoacă distrugeri autoturismului aflat în proprietatea fiului său, pe o stradă dn municipiul Brăila.

Polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică s-au deplasat la fața locului unde au identificat un bărbat, în vârstă de 59 de ani, din Brăila, care a devenit recalcitrant.

În încercarea de a-l imobiliza, polițiștii ar fi fost loviți de către bărbat cu pumnii și picioarele, reușind astfel să scape, adresând în același timp amenințări cu acte de violență la adresa polițiștilor.

Acesta a fost imobilizat și condus la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor și pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de ultraj și distrugere”, se arată în comunicatul IPJ Brăila.

CLIPUL VIDEO POATE FI URMĂRIT AICI