Trei tinere și-au însușit o borsetă cu 13.000 Euro, pe care au predat-o după ce au fost deconspirate

Poliția din Pitești, județul Argeș, a publicat imaginile cu cele trei tinere care țin borseta pierdută de un șofer. După ce imaginile au fost difuzate în presa locală, cele trei tinere au mers și au restituit banii, scrie Ziarul Argeșul.

Ieri, în jurul orei 16:00, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au fost sesizați de un bărbat de 38 de ani, cu privire la faptul că în jurul orei 15:00, a pierdut o borsetă auto, în care se afla suma de peste 13.000 de euro, în timp ce se afla pe Bld. Frații Golești.

Ulterior, poliţiştii au făcut verificări, au analizat imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă şi au făcut publice imaginile în mass-media. În înregistrări apăreau trei tinere, iar pe imagini se vedea cum una dintre ele ţine o borsetă.

La câteva ore după mediatizarea imaginilor, cele trei tinere, cu vârste cuprinse între 19 și 24 de ani, au mers la poliție să restituie banii. Între timp, polițiștii au întocmit și dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de însuşirea bunului găsit.