”Trezește-l, mă!” Reacția unor polițiști care au fost surprinși dormind în timpul serviciului – VIDEO

Echipa campaniei „Statul la stat” a documentat o situație surprinzătoare în parcarea Arenei Naționale, unde mai mulți polițiști aflați în timpul serviciului au fost surprinși dormind în mașinile de patrulare, în loc să patruleze pe străzi.

Imaginile, obținute în exclusivitate de Digi24, arată cum aceștia s-au odihnit confortabil în timpul serviciului.

Publicitate

Reporterul Digi24 a intrat în parcarea pustie și a descoperit trei mașini de poliție aliniate una lângă alta la etajul al doilea. Cu o temperatură caniculară de peste 30 de grade Celsius, parcarea oferea o oază de răcoare pentru polițiști, care au decis să profite de acest lucru pentru a-și odihni.

Însă momentul relaxării a fost întrerupt când unul dintre polițiști a observat camera de filmat și a început să strige la ceilalți pentru a-i trezi. Cu toate acestea, colegii lor nu păreau să se trezească din somnul profund. Un polițist treaz și deranjat de prezența camerei a avut ideea salvatoare de a folosi claxonul mașinii pentru a-i aduce la viață pe cei adormiți.

Reporterul a explicat că se află acolo în interes jurnalistic și i-a anunțat pe polițiști că filmează o știre despre parcarea Arenei Naționale. Cu o reacție în grabă, unul dintre polițiști s-a trezit și a început să-și întoarcă scaunul în poziția verticală.

Reporterul a constatat că polițiștii, în loc să patruleze, erau acolo pentru a păzi parcarea de intruși. Cu toate acestea, după prezența neașteptată a echipei de filmare, aceștia au decis să părăsească locul. Într-un final, toate cele trei mașini de poliție au plecat din parcarea Arenei Naționale.

Publicitate