Trimis în judecată după ce a lovit și a forțat un copil de 16 ani să intre în țarcul câinelui!

Un incident șocant a avut loc în comuna Pângărați, județul Neamț, când un bărbat a fost trimis în judecată pentru infracțiunile de „lipsire de libertate” și „lovire sau alte violențe” îndreptate împotriva unui minor de 16 ani.

Într-o zi obișnuită de vară, tânărul se afla în compania unor prieteni pe o stradă din zonă, moment în care o autoutilitară s-a oprit lângă ei. Din mașină au coborât doi indivizi, iar unul dintre aceștia l-a prins pe minor de mâini și l-a tras cu forța în curtea propriei locuințe, informează stiri-neamt.ro.

Publicitate

Aici, într-o scenă îngrozitoare, bărbatul a încercat să-l forțeze pe minor să intre în țarcul unui câine de talie mare din specia Ciobănesc Bucovinean. Victima a fost supusă unor acte de violență și agresiune fizică în timp ce era împinsă către țarcul animalului.

Cu un efort disperat, minorul a reușit să se elibereze și să fugă spre o zonă păduroasă din apropiere. Însă, speriat și dezorientat, după ce a alergat aproximativ un kilometru prin pădure, acesta și-a pierdut direcția și a apelat serviciul de urgență „112”.

Polițiștii, mobilizați rapid în zonă, au reușit să localizeze tânărul înainte ca situația să degenereze într-o tragedie. Martorii prezenți la locul faptei au confirmat atrocitățile suferite de victimă, însă bărbatul acuzat a negat vehement acuzațiile, susținând că minorul ar fi intrat în curtea sa de bună voie.

În declarațiile sale, agresorul a pretins că ar fi avertizat tânărul cu privire la comportamentul său, sugerând că acesta îi speria nepoatele. A amenințat că va elibera câinele afară, ca măsură de disciplină, în cazul în care comportamentul neadecvat va continua.

Procesul desfășurat în instanță va aduce în prim-plan detaliile acestui incident șocant, iar acuzatul va trebui să răspundă pentru faptele sale. Între timp, comunitatea locală este șocată de agresiunea brutală îndreptată împotriva unui minor nevinovat și așteaptă cu sufletul la gură verdictul justiției.

Publicitate