Turist din stațiunea Straja, exasperat de ”taxele de șmecheri” puse de proprietarii unor bariere! – VIDEO

Un turist care a călătorit în pitoreasca Stațiune Straja pentru a se bucura de domeniul său schiabil bogat a fost pus pe jar de o taxă de parcare percepută de operatorii unor bariere din stațiune.

Tânărul a dezlănțuit o critică vehementă asupra practicii, numind-o „taxă de șmecherie” și acuzând autoritățile locale de o formă de exploatare a turiștilor.

Publicitate

Stațiunea Straja, localizată în județul Hunedoara și renumită pentru cele 12 pârtii de schi și facilitățile sale, a fost scena nemulțumirii acerbe a unui turist. Într-un videoclip postat pe rețelele sociale, individul a detaliat modul în care turiștii sunt supuși unei duble taxe de parcare, plătind 35 de lei și, respectiv, 39 de lei pe zi pentru a-și putea lăsa mașinile în stațiune.

„Practic, acești operatori își umflă buzunarele pe spinarea noastră, a celor care venim să ne bucurăm de sporturile de iarnă în România. E o exploatare grosolană și o batjocură față de turiști. E mai bine să cerșești decât să fii furat în halul ăsta!”, a declarat tânărul indignat în înregistrare.

 

@alexgherase #straja #statiuneastraja #furtpefata #ski #skistraja ♬ sunet original – Alex Gherase

Tânărul a subliniat că această practică nu face cinste stațiunii Straja, ignorând, în opinia sa, beneficiile turistice pe care le oferă. În timp ce Stațiunea Straja se mândrește cu cele 12 pârtii de schi, facilitățile de transport pe cablu și posibilitatea de a schia până târziu în noapte pe cinci dintre pârtii, turistul revoltat susține că aceste aspecte sunt umbrite de politica discriminatorie impusă vizitatorilor.

Stațiunea Straja, situată la o altitudine de 1445 de metri în Munții Vâlcan, oferă o experiență de schi pe aproximativ 26 de kilometri de pârtii. Cu toate acestea, protestul turistului evidențiază un aspect neplăcut al experienței turistice, reflectând o dispută între operatori și vizitatori în această destinație de iarnă.

 

@alexgherase #statiuneastraja #strajaski #hotie #furt #cerseala #miloaga😅🤣❤️ #bataiedejoc #umilinta #incompetenta #ski #straja ♬ sunet original – Alex Gherase

Publicitate