Ultima oră! Prințul Harry și Meghan, accident cu maşina după ce au fost urmăriţi de paparazzi

Prințul Harry și Meghan, urmăriți de paparazzi, au fost implicați într-o urmărire cu mașina „aproape catastrofală”, informează Antena3.ro.

Primele informații arată că Harry, Meghan și mama acesteia erau urmăriți de paparazzi, relatează Sky News.

Incidentul a avut loc după ce Meghan și Harry au participat marți la o ceremonie de decernare a unor premii la New York.

Un purtător de cuvânt al ducelui și ducesei a declarat: „Noaptea trecută, ducele și ducesa de Sussex și doamna Ragland au fost implicați într-o urmărire aproape catastrofală a mașinii de către un grup de paparazzi foarte agresivi.

„Această urmărire necruțătoare, care a durat peste două ore, a dus la multiple cvasi-coliziuni în care au fost implicați alți șoferi de pe șosea, pietoni și doi ofițeri NYPD (Departamentul de Poliție din New York).

Acet eveniment ne aduce aminte de faptul că Prințesa Diana a murit la vârsta de 36 de ani în 1997, deces care a fost pus pe seama paparazzilor care o urmăreau pe prințesă în timp ce aceasta se deplasa cu mașina prin Paris, relatează mirror.co.uk.

În urma accidentului au murit și iubitul Dianei, Dodi Fayed, și șoferul ei, Henri Paul.

Harry, care avea 12 ani când a murit prințesa Diana, a explicat în memoriile sale „Spare” că a vrut „să treacă prin tunel” cu exact „65 de mile pe oră” după ce mama sa a murit într-un accident la Paris în 1997.

El a scris: „Viteza exactă cu care se presupune că mașina mamei ar fi circulat, potrivit poliției, în momentul accidentului. „Nu 120 de mile pe oră, așa cum a relatat inițial presa”.

El a spus că, în timp ce conducea prin tunel, i-a permis să obțină o încheiere, dar i-a adus și un sentiment imens de durere.