ULUITOR: Arsene e cel care hotărăște soarta infrastructurii din România!

Un articol scris de cei de la g4media.ro, îl prezintă pe Ionel Arsene, șeful PSD Neamț, ca fiind persoana care hotărăște soarta infrastructurii din țară.

Subiectul principal îl reprezintă puterea baronilor din PSD, care taie și spânzură după cum le dictează interesele, iar Ionel Arsene, unul din oamenii de casă ai lui Liviu Dragnea, pare să fie pionul principal în ceea ce privește investițiile în infrastructura din România.

Publicitate

”E suficient să știți că omul care decide acum soarta infrastructurii din România nu e Dăncilă, nu e nici Cuc, nici măcar țaul ispășitor Narcis Neaga. Acest om este baronul PSD de Neamț, Ionel Arsene… El l-a impus pe Cuc în guvern după ce l-a transferat de la PSD Giurgiu, el taie și spânzură în infrastructură.

Un personaj sinistru, tovarășul de șpriț și uneltiri al lui Dragnea, Arsene e arhetipul baronului combinagiu din PSD, cel care șantajează șeful de partid de la centru când e nevoie de voturile decisive în CEX”, scriu cei de la g4media.ro.

”Schema e simplă: conducerea centrală a PSD depinde de baroni pentru voturi, baronii cer bani la schimb. Așa a apărut PNDL (Programul Național de Dezvoltare Locală, derivat din vechiul PNDI inventat de Elena Udrea pentru a ține sub control baronii PDL). PNDL e, de fapt, instrumentul prin care guvernul PSD sifonează banii statului necesari marilor investiții către baroni, care să construiască scump și prost (de cele mai multe ori) obiective locale, deseori inutile”, mai notează sursa citată.

Amintim că Ionel Arsene a pornit prin anii 2004 ca un tânăr social-democrat de viitor, ce făcea parte din organizația locală Târgu Neamț, fiind mai întâi consilier județean.

Apoi traseul politic a înflorit, acesta a ajuns deputat în 2012, moment în care relația cu Liviu Dragnea a devenit tot mai strânsă, iar mai apoi a preluat funcția de președinte al organizației PSD Neamț.

Astăzi Ionel Arsene este unul din personajele cele mai importante și influente din PSD, iar implicarea lui în diverse ”combinații cu bani publici”, i-au adus cteva dosare penale aflate pe rolul instanțelor de judecată.

Publicitate