ULUITOR! Cum își bate joc sistemul de învățământ de propriii studenți (FOTO-VIDEO)

Așa sunt primiți viitorii studenți ai Universității Naționale de Arte. Cu ploșnițe in pat, care se hrănesc exclusiv cu sânge și pot transmite infecții severe.

O studentă cazată (contra cost) în această perioadă în căminul Universității și care se pregătește pentru admiterea care va avea loc în septembrie, ne-a trimis la redacție imagini de neînchipuit pentru o instituție de învățământ.

Publicitate

Încă din prima zi in care am fost cazați în căminul de pe strada Occidentului numărul 18, am fost supuși atacurilor permanente ale ploșnițelor și gândacilor, ajungând mai apoi să apelăm la serviciile de urgență” , ne-a declarat, sub anonimat, viitoarea studentă.

La spitalul Matei Balș din capitală, doctorii care au consultat-o pe tânără au rămas interziși: „Nu am mai văzut așa ceva din perioada comunismului. Schimbați urgent cazarea, este un focar de infecție!.

România este invadată de imagini ale groazei, fie că vorbim de scenele terifiante de la Caracal, de spitalele insalubre unde intri cu o boală și ieși cu altele ori de unități de învățământ care își primesc elevii în felul ăsta.

Publicitate