Uluitor! Mama Luizei Melencu, despre criminalul Dincă: ”Ajung să îl cred. Chiar îl cred!” (VIDEO)

Ieri, 23 septembrie, în sala de judecată din Craiova au fost prezenți Gheorghe Dincă și părinții victimelor Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Pentru prima dată, mama Luizei a primit permisiunea de a se apropia de Dincă și de a-i adresa o întrebare.

Publicitate

„M-am apropiat și l-am întrebat dacă e părinte să se uite în ochii mei și să spună ce s-a întâmplat. Prima dată nu a reacționat, dar acum a început să plângă. S-a uitat la mine, în ochii mei.

A început să plângă și a zis că nu vorbește cu copiii lui și a spus că se uită la noi cum îl acuzăm. Noi nu l-am acuzat niciodată pentru că știm că nu el le-a omorât pe fete. A spus că în curtea lui nu s-a întâmplat nimic, că a fost bătut două ore, iar toate declarațiile care i s-au luat, s-au luat sub presiune”, a declarat Monica Melencu, mama Luizei, scriu cei de la comentator.ro.

Mama Alexandrei Măceșanu a ieșit plângând din sala de judecată și a mărturisit: „Numai în locul nostru să nu fi. Gheorghe Dincă a susținut ce a susținut mereu: că nu el a omorât fetele și că a fost obligat să declare ceea ce a declarat. Ajung să îl cred. Chiar îl cred.”

Publicitate