Uluitor! Ministrul Vlad Voiculescu fuge de presă după ce a fost prins cu minciuna

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a refuzat joi să își ceară scuze familiilor care și-au îngropat apropiații infectați cu COVID dezbrăcați. Ministrul a declarat că nicăieri nu scria în Ordin că oamenii trebuiau să fie îngropați fără haine, dând vina pe spitale și pompe funebre.

Mai întâi, nu eu am scris ordinul și în ordinul pe care îl voi modifica nu scrie nicăieri că trebuiau să fie înmormântați fără haine. E o întrebare capcană față de un neadevăr. Citiți în ordin, nu scrie nicăieri că oamenii trebuiau să fie îngropați fără haine.

Nu scrie nicăieri într-un Ordin de Ministru că oamenii nu ar trebui să fie îmbrăcați. Dacă nu s-a respectat până acum, a fost dintr-o lipsa de bun simț”, a spus ministrul Sănătății.

Unul din jurnaliști i-a citit lui Vlad Voiculescu Ordinul de ministru, care scrie limpede:

Cadavrele contaminate ca urmare a infecției COVID-19 confirmate prin teste specifice de laborator, care au fost autopsiate, se îmbălsămează cu caracter obligatoriu la sfârșitul autopsiei pentru a preveni transmiterea infecției. Aceste cadavre se igienizează, dar nu se efectuează asupra lor manopere de cosmetizare și nici nu se îmbracă, înainte de a fi introduse în sac.”

După acest episod, ministrul Vlad Voiculescu a refuzat să mai vorbească, plecând pur și simplu de la întâlnirea cu presa.

Reprezentanții cultelor s-au întâlnit joi cu ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, iar în urma discuțiilor s-a decis că cei care și-au pierdut viața în urma infecției cu SARS-CoV-2, vor putea fi înmormântați conform datinilor creștine.