Un ateu convins descrie cu lux de amănunte ce a întâlnit în lumea de dincolo! – VIDEO

Într-o poveste care a captivat atenția publicului, un bărbat care și-a schimbat viața a dezvăluit cum experiența morții l-a făcut să pună sub semnul întrebării propriul său ateism.

Jose Hernandez, cunoscut ca un ateu declarat, a împărtășit povestea uimitoare a transformării sale într-un interviu pentru canalul YouTube Shaman Oaks. Totul a început în timpul unei sarcini de rutină la locul de muncă, unde Hernandez lucra ca inginer.

Experiența lui Hernandez a avut loc în timp ce încerca să rezolve o problemă electrică pe acoperișul unui camion cu găleți. „Eram un ateu convins. În calitate de inginer, mă concentram exclusiv pe explicații logice”, a mărturisit el.

„Dar în acea zi, totul s-a schimbat. Întârziam, iar partenerul meu, îngrijorat pentru siguranța mea, a intrat din greșeală cu camionul nostru într-un copac. În urma impactului, m-am ales cu mai multe coaste rupte și am fost dus de urgență la camera de gardă.”

Momentul critic s-a produs la spital, când respirația lui Hernandez a încetat și personalul medical a început manevrele de resuscitare. În acest moment extrem, Hernandez susține că a avut o experiență tulburătoare în care l-a contemplat pe Dumnezeu și a făcut o promisiune: „Dacă mă ajuți să trec prin asta, mă voi schimba.”

În timpul resuscitării, Hernandez pretinde că a observat o prezență misterioasă în cameră. „Am văzut o umbră care stătea lângă ușă. În acel moment, m-am gândit: ‘Am îndurat atât de multe în viață. Poate că este bine să renunț’. Iar în momentul în care umbra mi-a atins degetul de la picior, un sentiment copleșitor de ușurare, calm, pace și iubire m-a cuprins. A fost euforic.”

Experiența sa continuă cu o coborâre într-o gaură neagră, unde a experimentat zborul și a admirat orașe hipnotizante, păduri uluitoare și turme sălbatice de animale în mișcare. În această lume cerescă, Hernandez a fost asigurat că își va putea vedea copiii și, cel mai important, s-a reunit cu tatăl său.

„Când mi-am întâlnit tatăl pe lumea cealaltă, mi-am dat seama că, uneori, nu putem exprima anumite lucruri aici, dar în altă parte, putem.”

Experiențele de aproape-moarte au părți comune, dar explicațiile diferă. Unii văd aceste întâlniri ca dovezi ale unei conștiințe dincolo de planul fizic, în timp ce profesioniștii medicali oferă explicații alternative. Profesorul emerit de biochimie William Revill sugerează că astfel de experiențe pot fi rezultatul activității creierului în momentele de lipsă de oxigen și de creștere a nivelului de dioxid de carbon.

În cazul lui Jose Hernandez, experiența de aproape-moarte i-a pus la îndoială convingerile ateiste și l-a făcut să considere posibilitatea unei vieți de apoi. Această poveste ne amintește că misterul vieții și al morții continuă să ne intrigă, iar răspunsurile pot fi mai complexe decât putem înțelege.

Publicitate