Un avocat este cercetat penal după ce a bătut un elev minor de față cu dirigintele!

Un cunoscut avocat din municipiul Vaslui este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe după ce zilele trecute a fost implicat într-o altercație fizică în fața școlii unde învață fiul lui.

Bărbatul ar fi lovit cu pumnii și picioarele un elev de clasa a VIII-a chiar de față cu dirigintele acestuia, iar bătaia a fost înregistrată video, informează vremeanoua.ro.

Scandalul, care mocnește de aproape patru ani de zile, ar fi pornit de la atitudinea pe care băiatul avocatului o are la școală, majoritatea colegilor declarând că este o persoană care se laudă excesiv cu hainele scumpe și încălțămintea de ultimă fiță pe care le poartă.

Mai mult, fiind un copil de bani gata, care își face vacanțele în tot felul de țări exotice, juniorul avocatului ar fi râs în repetate rânduri de unii colegi de clasă, pe care îi consideră “prea săraci” pentru a-și putea permite și ei vacanțe ca ale lui.

Acest comportament a făcut ca în clasa respectivă să se formeze două tabere: pe de o parte avocatul cu soția și copilul lor, de cealaltă parte restul copiilor împreună cu părinții lor.

În urmă cu câteva zile, avocatul își aștepta băiatul să iasă de la ore, însă prima dată a dat ochii cu unul dintre colegii acestuia de clasă, cu care ar fi avut un conflict mai vechi.

Copilul ar fi încercat să fugă, însă avocatul i-ar fi pus piedică, apoi a început să-l lovească chiar sub ochii îngroziți ai celorlalți elevi. La câțiva metri distanță de locul faptei se afla și dirigintele elevului, care a intervenit și i-a despărțit, apoi i-a dus pe cei doi în școală, unde a fost chemată și conducerea unității de învățământ.

Poliția Municipiului Vaslui a fost sesizată, prin plângere, de către un bărbat din Vaslui, cu privire la faptul că, în aceeași zi, la ora 15.15, fiul său minor, în vârstă de 14 ani, ar fi fost agresat în vecinătatea unității de învățământ pe care o frecventează.

Cu ocazia cercetării a fost indicat și un prezumtiv autor, tatăl unui coleg. În cauză a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând a fi dispuse măsurile legale” a precizat reprezentantul IPJ Vaslui.

Mai multe despre acest subiect puteți citi pe vremeanoua.ro