Un băiat de 15 ani și-a pus capăt zilelor, sub un pod, din cauza unor note mici primite la școală!

Tragedie la Năvodari, unde un adolescent în vârstă de 15 ani, elev în clasa a 8-a, a fost găsit mort, spânzurat sub podul feroviar din oraș. Băiatul și-ar fi pus capăt zilelor din cauza unor note mici primite la școală.

Alarma a fost dată marți dimineață, în jurul orei 10.00, atunci când polițiștii constănțeni au fost sesizați că sub podul feroviar de la Năvodari se află o persoană decedată. Ajunși la fața locului, agenții l-au găsit pe băiatul de 15 ani spânzurat sub pod, notează observatornews.ro.

„În cursul zilei de ieri, în jurul orei 10.00, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au fost sesizați cu privire la faptul că, sub podul feroviar din orașul Năvodari se află o persoană decedată prin spânzurare.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un minor, de 15 ani, din orașul Năvodari”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța într-un comunicat.

Adolescentul de 15 ani era elev în clasa a 8-a, la Școala „Tudor Arghezi” din Năvodari. În urmă cu doi ani, în 2019, băiatul a participat la un concurs de matematică, iar acum urma Evaluarea Națională.

Nu se ştie exact ce anume l-a împins pe elev la gestul extrem, dar unele surse spun că a recurs la acest gest din cauza notelor mici la anumite materii.

Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală și continuă cercetările în acest caz, pentru a stabili cu exactitate circumstanțele care au dus la producerea tragediei.