Un bărbat a ajuns la urgență după ce s-a crezut toreador și a ademenit un taur care l-a împuns!

Un incident neobișnuit a avut loc ieri, 21 mai, în jurul orei 22:00, în localitatea Boghicea, județul Neamț, unde un bărbat de 34 de ani a fost grav rănit de un taur. Bărbatul încerca să ademenească animalul imitând mișcările unui toreador, dar gestul său l-a costat scump.

Poliția Rurală Târgu-Neamț a fost alertată după ce bărbatul s-a prezentat la o unitate medicală, declarând că a fost lovit de o bovină. „În urma verificărilor, s-a constatat că incidentul a avut loc la o stână din localitatea Boghicea”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

Conform surselor, bărbatul ar fi provocat taurul folosind o haină, încercând să-l ademenească în stilul toreadorilor. Taurul a reacționat violent, atacându-l și provocându-i răni grave. Bărbatul a fost transportat de urgență la un spital din Iași, unde primește tratament de specialitate.

„Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili toate circumstanțele incidentului și pentru a investiga posibila săvârșire a infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a adăugat reprezentantul Poliției Neamț.

Publicitate