Un bărbat a băut motorină apoi a plecat de acasă spre un alt județ, pe jos…!

Bărbatul care a consumat motorină și a plecat de la casa părintească, cu intenția de a ajunge la domiciliul din Brașov, a dat de furcă polițiștilor din județul Neamț. Incidentul a avut loc în localitatea Bălțătești și a generat o intervenție rapidă din partea autorităților după alerta dată de rudele bărbatului.

Publicitate

Conform informațiilor furnizate de IPJ Neamț, o femeie în vârstă de 49 de ani, din județul Brașov, a sesizat poliția cu privire la dispariția voluntară a fratele său în acea zi. Bărbatul, în vârstă de 49 de ani, ar fi consumat aproximativ 200 ml de combustibil și ar fi plecat de la locuința părintească din Bălțătești, județul Neamț, având intenția de a se deplasa către domiciliul său din Brașov.

Date fiind atât zona în care s-a produs dispariția, cât și starea psihică a bărbatului, polițiștii și jandarmii au inițiat imediat căutările. Eforturile de localizare s-au concretizat când bărbatul a fost găsit de polițiști în localitatea Bălțătești, fiind ulterior preluat de un echipaj medical.

În vederea asigurării stării sale de sănătate, bărbatul a fost transportat la spital pentru investigații suplimentare și îngrijiri medicale. Incidentul a avut un final fericit datorită promptitudinii autorităților și cooperării între poliție, jandarmerie și personalul medical.

Este important ca persoanele aflate în situații de criză sau cu stări de sănătate precare să solicite ajutorul autorităților sau să informeze persoanele apropiate pentru a primi asistența necesară. Colaborarea cu autoritățile și comunicarea promptă pot contribui la rezolvarea eficientă a astfel de situații delicate.

Publicitate