Un bărbat a dormit în fața Inspectoratului de Poliție cu tot cu familie, de teama interlopilor – VIDEO

În noaptea trecută, un bărbat din comuna Moțca, județul Iași, a petrecut împreună cu familia sa în fața Inspectoratului de Poliție Județean Iași, ca urmare a amenințărilor și violențelor la care sunt supuși de o grupare interlopă, informează bzi.ro.

Bărbatul, identificat ca fiind Carolică Avroian, susține că acești indivizi terorizează pur și simplu locuitorii din comună, iar autoritățile de poliție nu iau măsuri pentru a stopa această situație îngrijorătoare.

Publicitate

Avroian a relatat că el și familia sa au fost amenințați cu moartea și chiar cu violarea copiilor lor de către o gașcă formată din aproximativ 7-8 indivizi. În ciuda plângerilor depuse și a apelurilor la numărul de urgență 112, acești infractori continuă să acționeze în voie, fără a fi trași la răspundere pentru faptele lor.

Situația nu se limitează doar la familia lui Avroian, ci afectează și alte familii din comună, care sunt și ele terorizate de aceeași grupare. Un exemplu cutremurător este povestea nepotului lui Carolică Avroian, care a fost agresat violent și a ajuns în spital cu răni grave, după ce a fost bătut și trântit într-un șanț de către membrii acestei gașci.

Deși există înregistrări video și audio care surprind comportamentul infractorilor, eforturile de a aduce justiție până acum au fost zadarnice. Se vehiculează și informații cu privire la o posibilă influență asupra șefului de post din Moțca, fapt ce ar putea explica lipsa de acțiune din partea Poliției.

Carolică Avroian a adăugat că această grupare interlopă a creat haos și distrugere în comună, vandalizând magazine și case, inclusiv casa recent renovată a mamei sale, unde au făcut ravagii.

Ca urmare a gravității situației, Inspectoratul de Poliție Județean Iași a declanșat o anchetă pentru a verifica veridicitatea acuzațiilor și a lua măsurile necesare pentru rezolvarea acestui caz. Cu toate acestea, surse sugerează că există posibilitatea ca între familia lui Avroian și agresorii lor să existe un conflict generat de interese comune legate de afaceri ilegale sau oneroase.

Îngrijorarea este cu atât mai mare, cu cât viața și siguranța cetățenilor sunt puse în pericol, iar faptul că această grupare pare să acționeze în impunitate ridică semne de întrebare cu privire la eficiența și integritatea sistemului de aplicare a legii în această regiune. Toate privirile sunt acum îndreptate spre autorități pentru a aduce dreptate și a restabili ordinea și liniștea în comuna Moțca.

Publicitate