Un bărbat a fost arestat după ce a fost prins băut la volan de trei ori în două zile!

Un bărbat în vârstă de 46 de ani din Arad a fost reținut de către autoritățile locale după ce a fost prins conducând sub influența alcoolului de trei ori, într-un interval de doar două zile, informează poliția locală.

Potrivit raportului poliției, individul a fost reținut luni seară după ce a fost depistat conducând pe una dintre străzile din centrul Aradului, prezentând o alcoolemie de 1,61, depășind semnificativ limita legală admisă.

Investigațiile ulterioare au arătat că bărbatul rămăsese fără permis duminică, când a fost oprit de polițiști pentru conducere sub influența alcoolului, prezentând o alcoolemie de 0,94.

Cu toate avertismentele legale, individul nu a înțeles gravitatea situației sale: în aceeași zi, s-a aflat din nou la volan, fiind oprit din nou de polițiști pentru alcoolemie, de această dată prezentând o concentrație de alcool de 0,72 la mie în aerul expirat.

Cu toate acestea, a treia încălcare a fost fatală pentru bărbat, fiind reținut și dus la spital pentru prelevarea de probe biologice. Ulterior, a fost transferat direct în arestul poliției pentru acțiuni ulterioare conform procedurilor legale.

Individul riscă acum sancțiuni severe din partea autorităților, fiind expus unor consecințe legale și suspendarea definitivă a dreptului de a conduce autovehicule. Această serie de încălcări grave atrage atenția asupra riscurilor asociate conducerea sub influența alcoolului și consecințelor grave pe care le poate avea această acțiune ilegală.

Publicitate