Un bărbat a fost găsit mort sub mașină după ce i-a cedat cricul!

Un bărbat în vârstă de 68 de ani și-a pierdut viața într-un tragic accident petrecut astăzi dimineață pe Autostrada A1 București-Pitești, km 27, pe sensul de mers spre capitală.

Potrivit informațiilor furnizate de Mediafax și ISU Giurgiu, bărbatul efectua lucrări de reparații la mașina sa personală atunci când cricul care-l susținea a cedat, strivindu-l sub întreaga greutate a autovehiculului.

Publicitate

La fața locului s-au deplasat rapid pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal, echipați cu o autospecială de stingere dotată cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD. La sosirea lor, autoturismul se afla staționat pe banda de urgență, iar bărbatul era deja decedat.

Echipa de intervenție a acționat prompt pentru extragerea victimei de sub mașină. Desișurile evenimentului au rămas în atenția Poliției, care va demara cercetări pentru a elucida circumstanțele precise ale tragicului incident.

Incidentul aduce în atenție importanța respectării măsurilor de siguranță în timpul efectuării oricăror lucrări la autovehicule, în special pe arterele cu trafic intens precum Autostrada A1.

Publicitate