Un bărbat a încercat să fugă din țară după ce a furat doi cai! – VIDEO

La data de 28 mai, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Crăcăoani, județul Neamț,  au fost sesizați de doi bărbați, în vârstă de 30 și 49 de ani, despre furtul a două cabaline de pe un teren viran din localitate.

„În urma investigațiilor efectuate de polițiști, au fost identificate și depistate persoanele bănuite de comiterea faptei,” a transmis Poliția Neamț.

Cercetările au relevat că, la data de 27 mai, un minor de 16 ani și un tânăr de 29 de ani, ambii din Crăcăoani, au sustras două cabaline, cauzând un prejudiciu de aproximativ 12.000 lei.

„La data de 29 mai, minorul în vârstă de 16 ani a fost condus la audieri, iar în baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț. Întrucât tânărul în vârstă de 29 de ani s-a sustras cercetărilor, acesta a fost dat în consemn,” au precizat polițiștii nemțeni.

La data de 7 iunie, tânărul a fost depistat de polițiștii de la Punctul de Trecere a Frontierei Borș 2, fiind preluat de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Crăcăoani.

În urma probatoriului administrat, față de tânărul de 29 de ani a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat în fața instanței cu propunerea de arestare preventivă.

Publicitate