Un bărbat a luat o secure și și-a ucis partenera de viață pentru că a băut mai mult decât el

Marți, 9 ianuarie, un incident tragic a avut loc într-o locuință de pe strada Victoriei din orașul Piatra-Olt, declanșându-se în urma unei dispute între cei doi concubini, informează Olt Alert.

Conform autorităților, conflictul a izbucnit din cauza consumului de alcool, iar bărbatul, supărat că partenera sa consumase mai mult alcool decât el, a recurs la violență extremă.

Publicitate

Bărbatul în vârstă de 34 de ani, identificat ca fiind F. A.-V., a lovit-o pe partenera sa, C. I. (42 de ani), de mai multe ori cu o secure în zona capului. Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt a transmis că acest act violent a provocat multiple răni victimei, care, în scurt timp, au dus la decesul femeii.

Specialiștii Serviciului Județean de Medicină Legală au confirmat că decesul victimei a fost rezultatul unei morți violente, aceasta suferind multiple leziuni, printre care plăgi tăiate, plăgi tăiate-despicate cu dimensiuni între 1,5-9 cm, multiple zone echimotice și mărci traumatice variate, inclusiv o fractură la humerusul stâng și deformarea anormală a cutiei toracice.

Corpul neînsuflețit al femeii a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina pentru efectuarea necropsiei. Bărbatul de 34 de ani a fost reținut sub acuzația de omor calificat, iar procurorii intenționează să ceară arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

Publicitate