Un bărbat cazat la o pensiune a fost nevoit să scoată capul pe geam penrtru a încăpea in duș! – VIDEO

Un turist român a trăit o experiență de neuitat după ce a rezervat un pachet turistic la o pensiune din pitoreasca Brașov. Cu toate că părea că a găsit locul perfect pentru a-și petrece timpul liber, surpriza neplăcută a devenit rapid subiectul de discuție pe internet.

Imaginile virale surprind un moment incredibil în care turistul a fost nevoit să facă un duș inedit – cu capul scos pe geamul din tavan! Spațiul exigu al băii a făcut imposibilă desfășurarea unei activități atât de obișnuite precum o igienă corespunzătoare.

Publicitate

Turistul, a cărui înălțime l-a pus într-o situație neașteptată, a fost obligat să își păstreze capul în afara băii în timpul dușului.

Videoclipul hazliu a fost postat pe rețelele sociale, generând rapid un val de reacții și comentarii amuzante din partea internauților. Înregistrarea a demonstrat cu umor situația inedită în care s-a aflat turistul și a devenit rapid virală.

Se pare că turistul a rezervat o cameră la mansardă, care a venit cu o surpriză neașteptată – un spațiu pentru duș în care putea fi realizat doar într-o poziție orizontală. Acest lucru a dus la momentul ciudat în care capul turistului trebuia să fie scos prin geam pentru a face duș.

Cazul a atras numeroase comentarii amuzante din partea celor care au văzut înregistrarea. Reacțiile s-au concentrat pe umorul situației, iar mulți internauți și-au exprimat simpatia față de experiența inedită a turistului.

Turistul nu a pierdut ocazia de a râde de propria sa aventură și a transmis un mesaj în spiritul umorului pe rețelele sociale:

„Nu vă speriați! Sunt la cazare, la Brașov. Ca să stau în picioare la duș trebuie să scot capul pe geam. Ce ziceți? Ce cazare faină. Deci sunt în vană cu picioarele și cu capul afară, că altfel nu poți sta în picioare. Aoleu. Ce să facem? Ăsta e geamul unde am ieșit afară cu capul, altfel nu poți sta. Asta e la Brașov”.

Astfel de situații aduc zâmbete și stârnesc imaginația internauților, iar reacțiile lor pline de umor adaugă o notă pozitivă acestor întâmplări neașteptate.

 

@sorinconst♬ original sound – Sorin Constantinescu

Publicitate