Un bărbat de 30 de ani a fost găsit mort, într-o scorbură, în pădure!

Pe data de 4 decembrie, în jurul orei 12:00, polițiștii municipiului Piatra-Neamț au fost alertați prin apel de urgență cu privire la descoperirea unei persoane decedate pe dealul Cernegura din Piatra-Neamț, informează stiri-neamt.ro.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă de polițiști care a confirmat descoperirea macabră. Potrivit reprezentanților Poliției Neamț, victima a fost identificată drept un bărbat în vârstă de 30 de ani, originar din județul Vaslui. Din nefericire, echipajul medical sosit la fața locului a confirmat decesul acestuia.

Publicitate

Surse neconfirmate oficial au dezvăluit că bărbatul ar fi fost găsit într-o scorbură, însă autoritățile nu au confirmat încă această informație. În prezent, poliția desfășoară cercetări sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă, iar cauza exactă a decesului va fi stabilită după efectuarea expertizei medico-legale.

Familia și prietenii victimei sunt în șoc și au fost informați oficial despre tragedie. Autoritățile continuă să investigheze circumstanțele exacte ale evenimentului și așteaptă rezultatele expertizei pentru a elucida misterul care înconjoară acest tragic incident.

Publicitate