Un bărbat i-a furat identitatea unui român, a plecat în Italia și l-a lăsat cu datorii de 800.000 euro!

Un cetățean român în vârstă de 40 de ani, stabilit în Valdelsa, a fost implicat într-un caz incredibil de furt de identitate care a culminat cu o factură fiscală de peste 800.000 de euro.

C.B., victima acestui incident, și-a descoperit că a fost victima unei escrocherii în care un alt român i-a furat identitatea cu peste 20 de ani în urmă.

Conform informațiilor oferite de Radio Siena, în 2023, C.B. a primit o somație de plată din partea Agenției de Venituri a Italiei pentru o datorie uriașă de 807.000 de euro. Aceste sume masive proveneau din datorii acumulate de impostorul care a trăit sub numele lui C.B. timp de ani de zile, implicând amenzi și evaziune fiscală.

Publicitate

Cu toate acestea, datorită eforturilor susținute ale avocaților săi, Roberta Parigiani și Ivan Roberto Picci, C.B. a reușit să își dovedească inocența în fața Tribunalului Fiscal, iar factura fiscală a fost anulată în cele din urmă. Cu toate acestea, povestea nu s-a încheiat aici.

Începuturile acestei povesti incredibile datează de acum peste 20 de ani, când C.B. și-a pierdut cartea de identitate, care a fost ulterior folosită de un alt român pentru a-și crea o identitate falsă în Italia. Sub acest pseudonim, impostorul a evitat plata taxelor și a trăit o viață paralelă, lăsându-l pe C.B. cu toate datoriile și problemele asociate.

Chiar și după ce factura fiscală a fost anulată, există încă riscul ca alte datorii sau probleme legate de identitate să apară în viitor. C.B. a fost deja chemat în instanță pentru infracțiunile fiscale comise de impostorul său, iar acestea ar putea continua să îl afecteze în viitor.

În ciuda acestei lupte îndelungate, C.B. rămâne în continuare vigilent în ceea ce privește identitatea sa și se pregătește pentru orice bătălie juridică care ar putea apărea în viitor.

Publicitate