Un bărbat s-a îmbătat, a uitat unde și-a pus baloții de paie, apoi a sunat la 112 să spună că a fost prădat!

Un bărbat din judeţul Suceava a sunat la poliţie să reclame un furt, dar tot el a fost cel amendat. Bărbatul băuse şi uitase unde şi-a depozitat bunurile.

Un fermier din comuna Fântâna Mare, din judeţul Suceava, a sunat la poliţie să reclame că i s-a furat fânul proaspăt cosit. Bărbatul a spus că avea 46 de baloţi de paie, iar acum nu-i mai găseşte.

Cum apelul la 112 a fost făcut noaptea, poliţiştii au început cercetările la primele ore ale dimineţii. Potrivit Monitorul de Suceava, baloţii au fost găsiţi imediat, la 500 de metri distanţă de locul unde omul zicea că i-a pus.

Chemat la faţa locului pentru a confirma dacă într-adevăr aceia sunt baloţii lui, bărbatul a recunoscut. A recunoscut, de asemenea, şi că locul pe care au fost găsiţi e tot proprietatea lui şi că atunci când a făcut apelul la 112 era sub influenţa băuturilor alcoolice.

Ce s-a întâmplat mai exact? Omul a băut, a mutat baloţii, a uitat că a făcut acest lucru şi a crezut că fânul i-a fost furat. Poliţiştii l-au amendat pentru că a apelat serviciul unic de urgenţă în mod abuziv, adică fără a exista o faptă penală sau de altă natură ce merită investigată de autorităţi.