Un bărbat și-a făcut viitoarea soție de râs, chiar la petrecerea de logodnă, după ce a descoperit că e înșelat! – VIDEO

O petrecere de logodnă care ar fi trebuit să fie o sărbătoare a iubirii și a unității a devenit un moment de umilire și dezvăluire brutală în cazul unui bancher italian.

Massimo Segre, în vârstă de 64 de ani, a organizat o petrecere fastuoasă pentru a anunța că se va căsători cu politicienă Cristina Seymandi, în vârstă de 40 de ani.

Publicitate

Cu toate acestea, evenimentul a luat o întorsătură neașteptată atunci când Segre a dezvăluit în fața celor aproximativ 200 de invitați că viitoarea sa soție îl înșelase cu un avocat.

Discursul său șocant a stârnit un val de reacții surprinse și șoc în rândul participanților la petrecere. „Îi dau Cristinei libertatea de a iubi, în special pe un avocat cunoscut. Acum poate să plece cu el în Mykonos”, a spus Massimo Segre, lăsând mulți dintre cei prezenți fără cuvinte.

Petrecerea de logodnă a fost imediat anulată, iar nunta programată pentru luna octombrie a fost anulată.

Cristina Seymandi, politiciena implicată în acest scandal amoros, a declarat că inițial a crezut că discursul lui Massimo Segre era o glumă. Cu toate acestea, pe măsură ce discursul continuă, a realizat că bancherul își dezvăluie suferința și dezamăgirea profundă.

„Am crezut, inițial, că este o glumă. După primele propoziții, am crezut că totul este doar bine pus în scenă, dar într-un sens foarte diferit. Însă, cu cât mergea mai departe, am înțeles unde bate. Am încetat să mai ascult, am fost uluită, împietrită. I-a rănit pe toți cei care ne cunosc”, a mărturisit Seymandi într-un interviu ulterior.

Incidentul a atras atenția asupra situațiilor extreme în care dezvăluirile personale pot ajunge în contextul evenimentelor sociale. Relația de trei ani dintre cei doi părea solidă, iar dezvăluirea lui Segre a lăsat o impresie puternică de șoc în rândul invitaților și în mediul online.

Publicitate