Un bărbat și-a înjunghiat părinții, fratele, sora și o nepoțica de 5 ani (VIDEO)

Descoperire macabră într-o locuință din comuna Bascov, judeţul Argeş. Cinci persoane au fost găsite moarte, iar printre victime se află şi un copil de 5 ani.

„În ziua de 9 august, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș au fost sesizați cu privire la faptul că, un bărbat de 48 de ani, din comuna Bascov, ar fi găsit, când s-a întors la domiciliu, cinci membri ai familiei sale (soția, copilul, cei doi socrii și un cumnat), decedați, înjunghiați”, a transmis IPJ Argeș.

Publicitate

Potrivit polițiștilor, la fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov, polițiștii de investigații criminale și luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, care au constatat că cele sesizate se confirmă.

Polițiștii au luat primele măsuri, iar la scurt timp, au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat de 53 de ani, cunoscut cu probleme psihice.

Gheorghe Stancu, primarul comunei Bascov, judeţul Argeş, a precizat la Antena 3 că individul se afla în evidența medicului de familie cu afecțiuni psihice grave, dar până acum nu a făcut niciodată probleme familiei.

După ce ar fi comis oribila crimă, individul, în vârsta de 53 de ani, ar fi încercat să-şi pună capăt zilelor dar a fost oprit la timp de poliţişti.

A fost prins de polițiști, după ce fugise să se ascundă în pădure. Am înțeles că a vrut să se sinucidă înainte să fie reținut, a încercat să se taie la gât”, a spus primarul Gheorghe Stancu.

Cumnatul suspectului, cel care a descoperit crimele, este medic la spitalul militar. El şi-a pierdut soţia şi copilul de 5 ani și este în stare de şoc.

Publicitate