Un bărbat și-a luat familia la bătaie, apoi a distrus și mașina poliției (VIDEO)

Au mers să aplaneze un conflict, însă s-au ales cu mașina făcută praf. Este vorba despre mai mulţi poliţişti din localitatea gorjeană Drăguţeşti. Oamenii legii au fost ameninţaţi şi atacaţi cu parul de un scandalagiu şi au fost nevoiţi să folosească spray-urile lacrimogene pentru a-l încătuşa pe individul violent.

A fost scandal monstru într-o comună aflată la 7 kilometri de Târgu Jiu. Supărat că nu ajunge la un acord cu fratele său, în privinţa unei moşteniri, un bărbat de 52 de ani a pus mâna pe un par şi i-a luat la bătaie atât pe fratele său, cât şi pe soţia acestuia. Speriaţi, vecinii au sunat la 112.

Ajunşi la faţa locului, nici poliţiştii nu au scăpat de furia bărbatului. Cu greu au reuşit să-l pună la pământ pe bărbatul violent. A fost nevoie de 5 poliţişti pentru a-l încătuşa. „S-a deplasat la autospeciala cu care poliţiştii se deplasaseră la faţa locului şi a lovit cu obiectul contondent în cauză autospeciala de poliţie”, a declarat Miruna Prejbeanu, de la IPJ Gorj.

Trei dintre agenţi au fost ameninţaţi de bărbat. Atât localnicii, cât şi primarul spun că nu ar fi pentru prima oară când individul reacţionează violent.

„Domnul respectiv care a distrus maşina poliţiei vreau să spun că a mai făcut şi în trecut… mai făcea deranj. Era puţin cam violent, dar nu ne gândeam niciodată că va ajunge la ce s-a ajuns acum. Atâta violenţă n-am văzut la nimeni”, a declarat Ion Popescu, primarul din localitate.

Inclusiv poliţiştii de la trupele speciale au fost chemaţi să intervină, pentru a-l imobiliza pe scandalagiu. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore. Agenţii au întocmit un dosar penal pentru violenţă în familie şi ultraj.

VIDEO poate fi urmărit aici