Un bărbat şi o femeie au murit într-un accident rutier pe A3

Un bărbat şi o femeie au murit, în noaptea de joi spre vineri, după ce autoturismul în care se aflau a lovit un TIR, pe autostrada A3, între Gilău şi Turda.

O autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD şi unul SAJ au fost alertate în cursul nopţii ca urmare a unui accident rutier produs pe autostrada A3, km 20, sensul de mers Gilău-Turda.

Publicitate

Pompierii au găsit un ansamblu de vehicule (cap tractor cu remorca) şi un autoturism avariate, un bărbat întins pe carosabil şi o femeie încarcerată în autoturism.

Echipajele medicale au consultat bărbatul de 43 de ani, însă din păcate acesta nu prezenta semnale vitale şi leziunile suferite nu au permis efectuarea manevrelor de resuscitare.

Pompierii au acţionat pentru descarcerarea femeii de 41 de ani din autoturism şi pentru extragerea acesteia, după care au fost începute manevrele de resuscitare, însă fără a putea readuce semnalele vitale pentru femeie.

Un bărbat de 44 de ani şi o fetiţă de 9 ani, pasageră în cabina camionului, au fost consultaţi de către echipajele medicale, dar fără a fi transportaţi la spital.

Publicitate