Un bărbat trece printr-un adevărat calvar din pricina organismului care produce singur alcool!

Un bărbat din Florida poate ajunge ușor în stare de ebrietate deși nu bea alcool. Până să realizeze care este problema, a trecut însă printr-un calvar, informeaza stirileprotv.ro.  

Și-a pierdut slujba de profesor și era să ajungă la închisoare pentru că a condus în mod repetat sub influența alcoolului.

Înainte de a se urca în mașină, Mark își testează întotdeauna alcoolemia, chiar dacă nu a gustat înainte licoarea lui Bachus. Și asta pentru că, nu de puține ori, starea sa, percepută de cei din jur drept „bizară”, i-a adus numeroase acuzații de conducere sub influența alcoolului.

Publicitate

Afecțiunea de care suferă a avut un impact negativ și asupra căsniciei, la un moment dat.

Gina Mongiardo, soția lui Mark: „Când venea de la muncă, se băga la somn. Simțeam că ceva nu e în regulă și că îmi ascunde ceva. Ajunsesem în punctul în care aveam impresia că sunt căsătorită cu un străin”.

Până nu de mult, Mark era profesor de sport. Îi plăcea să lucreze cu copiii, dar au început să apară nemulțumiri din partea colegilor.

În cele din urmă, Mark și-a pierdut locul de muncă și multă vreme nu a fost conștient că are o problemă.

S-a descoperit că bărbatul suferă de o boală extrem de rară, care face ca propriul intestin să producă alcool.

Mark a realizat ce i se întâmplă abia când soția lui a găsit un indiciu pe internet. Apoi, un medic i-a oferit o explicație pentru comportamentul său. Bărbatul suferă de o boală extrem de rară, care face ca propriul intestin să producă alcool, mai ales după ce a mâncat alimente bogate în carbohidrați.

Asta înseamnă că alimentele bogate în carbohidrați nu sunt descompuse în molecule individuale de zahăr, ci sunt fermentate și transformate de către organism în alcool, iar acest alcool intră în sânge și arată ca și cum persoana ar fi consumat băuturi alcoolice”.

Potrivit cercetătorilor, cauzele care stau la baza acestei boli sunt legate de utilizarea prelungită a antibioticelor, de o nutriție precară sau de o dietă bogată în carbohidrați, precum și de afecțiuni preexistente, cum ar fi diabetul și variațiile genetice care determină o activitate necorespunzătoare a enzimelor hepatice.

Publicitate