Un bătrân de 73 de ani și-a înjunghiat fiul după ce au făcut un șpriț împreună!

Un incident tragic a avut loc în seara de 5 iunie, în localitatea Uriu, când un bărbat de 73 de ani și-a înjunghiat mortal fiul în urma unui conflict spontan, alimentat de consumul de alcool.

Autoritățile au fost sesizate prin apel la S.N.U.A.U. 112 în jurul orei 22:00, iar polițiștii Secției 5 Poliție Petru-Rareș, împreună cu cei din cadrul Poliției orașului Beclean, au intervenit de urgență.

La fața locului, polițiștii au identificat un bărbat de 50 de ani, victimă a agresiunii. În ciuda eforturilor susținute ale echipajelor medicale, inclusiv manevrele de resuscitare, bărbatul a fost declarat decedat. Tatăl victimei, în vârstă de 73 de ani, a fost imediat identificat și reținut, fiind bănuit de comiterea faptei.

„După audieri, față de acesta a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, conform Mediafax.

Din primele date ale anchetei, cei doi bărbați locuiau împreună și au consumat alcool înainte de izbucnirea conflictului care a dus la tragedie. Procurorii efectuează cercetări cu privire la comiterea infracțiunii de omor, raportat la violență în familie.

Această tragedie subliniază încă o dată pericolele legate de consumul excesiv de alcool și importanța prevenirii conflictelor familiale. Autoritățile continuă să investigheze circumstanțele exacte ale incidentului pentru a stabili toate detaliile și responsabilitățile legate de acest caz.

Publicitate