Un candidat la Școala de Subofițeri Jandarmi a fost obligat să se pișe în sala de examen!

Un candidat care a susținut sâmbătă examenul pentru a fi admis la Școala Militară de subofițeri jandarmi ”Petru Rareș” din Fălticeni a fost umilit în timp ce susținea teza.

Tânărul a cerut să meargă la toaletă însă supraveghetorii din sala de examen nu i-au permis acest lucru, obligându-l să își facă nevoile chiar în clasă, în prezența celorlalți candidați, informează botosaninews.ro.

Concursul pentru Școala de Jandarmi a avut loc la sediul Colegiului Național ”A.T. Laurian” Botoșani iar la un moment dat unul dintre tinerii candidați a cerut permisiunea să meargă la baie.

În loc ca unul dintre supraveghetori să îl însoțească la toaletă, reprezentanții Jandarmeriei Române i-au cerut acestuia să predea teza.

Botoșăneanul a refuzat să predea lucrarea pe motiv că avea suficiente cunoștințe pentru a aborda subiectele date la examen.

Pentru că se afla într-o situație limită, a fost pus să golească PET-ul de apă pe care îl avea asupra sa și să se pișe în acesta, chiar în sală.

PET-ul cu urină a rămas la picioarele băncii în care se afla candidatul, fiind scs din sală abia la finalul examenului, mai precizează sursa citată.