Un cântăreț a fost reținut de polițiști direct de pe scenă, în timpul concertului. Cât e real și cât e fake? (VIDEO)

Cântărețul Bogdan de la Ploiești și-a luat fanii prin surprindere după ce au apărut în mediul online mai multe filmulețe în care este ridicat de poliție de pe scenă.

Manelistul nu a oferit nicio informație despre acest moment, însă cei care au fost prezenți la concert în acele au dezvăluit care este, de fapt, adevărul, notează wowbiz.ro.

Bogdan de la Ploiești este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară la ora actuală. Artistul se bucură de aprecierea a o mulțime de fani și nu duce deloc lipsă de admiratoare.

„Maluma de România”, așa cum se autointitulează, a stârnit panică în rândul internauților după ce, în timpul unui concert, a fost ridicat de poliție, chiar în timp ce cânta.

Inițial, fanii lui Bogdan de la Ploiești nu au știut ce se întâmplă. În timp ce se afla pe scenă, mai mulți bărbați îmbrăcați în uniformă l-au abordat pe manelist pentru a-i cere să meargă cu ei în afara scenei.

În acel moment artistul s-a opus, făcând un gest cu mâna către public, dând de înțeles că nu poate pleca în mijlocul concertului și să-și lase fanii de izbeliște.

 

@ciocolata019 #fyp ♬ sunet original – Robert

Cei prezenți la concertul lui Bogdan de la Ploiești au dezvăluit în secțiunea de comentarii că, de fapt, întreaga scenă nu a fost decât o glumă, totul fiind regizat pentru amuzament, mai ales că presupușii polițiști de pe scenă nu ar fi purtat uniforme corespunzătoare.