Un Centru de vaccinare a fost devastat cu bâtele de localnici (VIDEO)

Mai mulți localnici, bine ”aghezmuiți” s-au luat la bătaie cu bâtele în fața Centrului de Vaccinare din Baia Sprie.

Indivizii nu s-au mulțumit să se bată în Ajunul Crăciunului așa că au început să distrugă și ușa de la intrarea în Centrul de Vaccinare, dar și geamurile, informează vasiledale.ro.

La fața locului au intervenit echipajele poliției din Baia Sprie dar și echipajele medicale ale Ambulanței. Mai mulți indivizi au fost duși la Unitatea de Primire Urgență a Spitalului Județean de Urgență Baia Mare pentru a primi îngrijiri medicale.

Numai că acolo scandalul dintre ei a continuat. A fost nevoie de intervenția Jandarmeriei pentru ca spiritele să fie calmate.

”Azi-noapte, la ora 00.20, polițiștii din Baia Sprie au fost sesizați prin apel 112 de către un tânăr de 20 de ani din oraș cu privire la faptul că, în timp ce se afla în stația de autobuz de pe strada Gutinului a izbucnit un scandal între doi bărbați.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat un tânăr de 25 de ani din Baia Sprie, care prezenta leziuni la nivelul ochiului stâng. Acesta a relatat faptul că ar fi fost agresat de un bărbat pe care nu îl cunoaște. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana bănuită ca fiind un bărbat de 31 de ani din Baia Mare.

Totodată, polițiștii au constatat faptul că bărbatul a distrus ușile de acces și geamul uneia incinte în care se află un centru de vaccinare din Baia Sprie. Bărbatul de 31 de ani prezenta leziuni superficiale la nivelul capului.

Persoanele implicate în eveniment au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, informează Poliția județului Maramureș pentru sursa citată.