Un Comisar Șef a cerut testare antidrog pentru subordonați dar a ieșit pozitiv chiar el!

Șeful Poliției Rurale Rovinari a fost prins la volan sub influența drogurilor, în timpul unei acțiuni de verificare a consumului de alcool sau alte substanțe interzise.

Situația în care a ajuns comisarul de poliție este chiar amuzantă, acesta cerând unui echipaj de la Rutieră sa vină la Rovinari să îi testeze unii subordonați pe motiv că respectivii ,,sunt drogați”, spun surse din instituție.

Unul dintre salariați, mai povestesc surse din Poliția Rovinari, a spus că suflă în Drugtest dacă face același lucru și șeful său, Tănase.

Superiorul s-a arătat de acord, a suflat și surpriză… Testul este pozitiv pentru Tănase care a plecat rapid la spital pentru un test de sânge, motivând că ar fi luat medicație pentru răceală. Tănase a ajuns să fie el cercetat pentru consum de droguri după ce ar fi picat în propria capcană întinsă unor subalterni pe care nu îi agrea.

IPJ Gorj confirmă informația legată de folosirea Drugtestului la Poliția Rovinari și a depistării comisarului șef.

„La data de 10 noiembrie a.c., în baza Planului de acțiune întocmit la nivelul IPJ Gorj, a fost desfășurată o acțiune pe raza orașului Rovinari, pe linia verificării consumului de alcool sau alte substanțe interzise.

Cu această ocazie, în urma testării de către polițiști din cadrul Serviciului Rutier, a unui polițist de 43 de ani, aparatul de detecție a consumului de substanțe psihoactive a indicat la una dintre substanțe, recomandarea unor analize de laborator, fapt pentru care bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice.

Întrucât anterior testării acesta condusese autoturismul personal pe raza orașului Rovinari, în cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența unor substanțe psihoactive.”, a anunțat IPJ Gorj.