Un controlor CFR a fost luat la bătaie în tren de un bărbat fără bilet! (VIDEO)

Un controlor de bilete a fost lovit de un pasager, într-un tren care circula pe ruta Mangalia – Sibiu, întrega scenă fiind filmată. În urma incidentului, controlorul a făcut plângere la Poliție, iar o anchetă este în desfășurare, au anunțat reprezentanții IJP Ialomița, pentru Libertatea.

Incidentul a avut loc pe 7 august, în stația Cernavodă din județul Constanța. Pe imaginile video, postate pe Facebook de o martoră, se vede cum un bărbat, fără tricou, lovește controlul. Acestea ripostează și îl apucă pe bărbat de gât.

Încep să se lovească reciproc, iar în apărarea controlorului sar mai mulți martori. Agresorul este dat jos din tren, iar garnitura pleacă din stație.

Când trenul a ajuns la Fetești, controlul a făcut o plângere la Poliția Transporturi Feroviare, unde a și fost deschis un dosar penal. Agresorul este căutat acum de polițiști.

„În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, cercetăriile fiind continuate în vederea stabilirii situației de fapt și identificării bărbatului implicat în altercație”, a transmis IPJ Ialomița, într-un comunicat.

CLIPUL VIDEO POATE FI URMĂRIT AICI