Un copil care a trăit la orfelinat, apoi a dormit prin canale, a luat Golden Buzz la ”Românii au talent”

„Are mari șanse să câștige Românii au talent!”. GIM a atins sufletele juraților cu mesajul puternic pe care îl transmite prin muzica sa și a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu.

O nouă ediție „Românii au talent” și un nou Golden Buzz au adus emoție în casele telespectatorilor. GIM a fost concurentul care a impresionat cu povestea de viață și cu o piesă rap prin care a spus adevăruri dure și emoționante.

GIM, pe numele real Ion Mihai Ghintan, are 20 de ani și este din Timișoara. Înainte de a urca pe scenă, concurentul ne-a introdus în lumea lui, o lume mai puțin frumoasă și plină de greutăți. GIM a mărturisit că a trăit în orfelinate până la vârsta de 12 ani. Prima sa amintire este cea în care fratele său a fost adoptat. GIM a rămas în acel mediu dificil până când s-a hotărât să fugă.

A locuit pe străzi timp de trei ani. A muncit cu ziua și a avut parte de numeroase clipe dificile, dar mereu s-a simțit protejat de Dumnezeu. Deși nu a avut o viață ușoară, GIM nu a uitat să își fructifice pasiunile.

A luat lecții de trombon, tobe și pian, iar în liceu s-a ocupat cu teatrul. Pe scena de la „Românii au talent”, tânărul a interpretat o melodie rap ce l-a făcut pe Florin Călinescu să apese Golden Buzz.