Un cunoscut milionar român, a încercat să-și omoare soția, la mare, înecând-o în jacuzzi

Un cunoscut om de afaceri din București a fost reținut pentru 24 de ore după ce a fost acuzat de soția lui, nimeni alta decât fosta iubită a lui Costi Ioniță, că a violat-o și că a încercat să o înece în jacuzzi. 

Acesta și-a violat și a încercat să își omoare soția, ținând-o cu capul într-o cadă tip jacuzzi, aflată pe un balcon al unui apartament din stațiunea Mamaia. El a fost reținut de polițiștii din Capitală, iar procurorii cer arestarea lui preventivă.

Procurorii criminaliști din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București au dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului, cercetat pentru tentativă de omor și viol.

În ceea ce privește tentativa de omor, anchetatorii au probe că bărbatul a lovit-o pe femeie cu capul de cadă, apoi a băgat-o în apă.

„În timp ce se afla în balconul unui apartament din stațiunea Mamaia, județul Constanța, inculpatul, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a agresat-o fizic pe soția sa, lovind-o cu capul de cada tip jacuzzi aflată pe balcon și ținând-o cu capul scufundat în apă, urmărind, astfel, să îi suprime viața”, spun procurorii, informează stiripesurse.ro.

Publicitate