Un cunoscut supermarket caută femei de serviciu pentru 4 ore/zi, cu salariu de până la 3.000 lei pe lună

Lidl, una dintre cele mai mari companii din România în ceea ce privește numărul de angajați, s-a remarcat prin remunerațiile competitive oferite, atrăgând un număr considerabil de români interesați să lucreze în cadrul companiei.

Această situație este valabilă și pentru posturile de femeie de serviciu, unde salariile se încadrează într-un interval atractiv.

Publicitate

Conform datelor disponibile pe site-ul oficial al companiei Lidl, femeile de serviciu primesc o remunerație de minim 2.200 de lei pentru un program de lucru de patru ore. Această sumă include și beneficii suplimentare precum tichete de masă, prime, bonusuri și sporuri, ajungând la un total de 3.000 de lei lunar.

Pe lângă salariu, angajatorul oferă și alte avantaje pentru angajații săi, cum ar fi onboarding-ul și un mentor dedicat, recompense pentru orele de muncă lucrate suplimentar, un weekend liber pe lună, două zile libere de Crăciun și Paște, zile de concediu în plus odată cu vechimea în companie, asigurare medicală privată și asigurare de viață în caz de accident, liber în ziua de naștere și programe dedicate de training.

Criteriile de angajare pentru acest post sunt accesibile, fiind solicitată doar absolvirea a cel puțin 4 clase și abilități de lucru în echipă.

Responsabilitățile femeilor de serviciu includ menținerea curățeniei atât în interiorul, cât și în exteriorul magazinului, acordând o atenție deosebită zonelor precum grupurile sanitare, parcarea și sala de vânzare.

De asemenea, sarcinile includ colectarea ambalajelor din carton și a foliei de aluminiu din sala de vânzare, curățarea aparatelor de reciclare și efectuarea unei colectări selective a deșeurilor.

Comparativ cu alte locuri de muncă în sectorul curățeniei, salariul lunar net al unei femei de serviciu care se ocupă de curățenia într-un hotel din România poate ajunge, într-un caz fericit, la 3.300 de lei, cu posibilitatea de creștere până la 4.000 de lei lunar în timp.

În cazul cameristelor, salariul începe de la 2.264 de lei, la care se adaugă bonuri de masă în valoare de 600 de lei lunar, putând crește în funcție de nivelul de experiență.

Lidl se evidențiază prin angajarea și păstrarea personalului prin salarii competitive și beneficii suplimentare, oferind oportunități de dezvoltare și stabilitate în domeniul curățeniei pentru românii interesați să lucreze în această companie de renume.

sursa: femina.ro

Publicitate