Un elev a blocat 3 ore o stradă după ce și-a abandonat mașina și a fugit pentru că întârziase la BAC! (FOTO)

Un elev de clasa a 12-a a blocat ore întregi accesul în curtea Colegiului Economic Viilor, după ce şi-a abandonat maşina în poartă şi a fugit să susţină proba de limba şi literatura română la Bacalaureat 2022.

Mai multe persoane au fost nevoite să aştepte peste 3 ore, pentru a ieşi cu maşinile din curtea instituţiei. Un elev, grăbit să dea BAC-ul, şi-a lăsat maşina chiar în faţa porţii de acces şi a fugit în sala de clasă.

Întreaga stradă era plină de maşini la primele ore ale dimineţii, astfel că liceanul nu a mai avut unde să îşi lase maşina în apropiere. Îngrijorat probabil de perspectiva că ar putea să rateze prima probă a Bacalaureatului, la limba şi literatura română, tânărul a lăsat maşina la ora 8.30 în faţa liceului şi a intrat la examen.

Acesta i-a ignorat complet pe şoferii care strigau după el să nu blocheze accesul şi care au fost nevoiţi să îl aştepte să termine examenul pentru a-şi recupera maşinile. La ieşire, acesta le-a spus sec celor care aşteptau că „nu am avut unde să o las”.